D.Toeback

Inhuur auto schadeherstellers

Inhuur auto schadeherstellers

D. Toeback is specialist op het gebied van flexibel personeel in de autoschade. Wij werven & selecteren ervaren plaatwerkers, voorbewerkers en autospuiters binnen ons netwerk in Europa en begeleiden deze in de Nederlandse automotive branche.

Echte vakmensen

Op zoek naar echte vakmensen die zelfstandig aan de slag gaan en waar u geen omkijken naar heeft? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij onderscheiden ons door de kwaliteit van onze autoschadeherstellers. Alleen echte vakmensen met minimaal vijf jaar werkervaring en beheersing van de Engelse taal komen in aanmerking voor een positie binnen ons team van flexwerkers.

Zorgvuldige selectie

Hoe wij deze selectie kunnen maken? Dennis Toeback heeft zelf meer dan twintig jaar ervaring in de autoschade. Als voormalig plaatwerker, autoschadetechnicus en vestigingsmanager beschikt hij over ruime vak- en mensenkennis, waarmee hij de kwaliteiten van kandidaten tijdens een testdag goed kan beoordelen. Daarnaast heeft hij als vestigingsmanager ervaren hoe waardevol en zeldzaam vakkundig flexibel personeel is. Daar willen wij met D. Toeback Automotive Professionals het verschil in maken. Kwaliteit boven kwantiteit.

Persoonlijke dienstverlening

In onze persoonlijke aanpak staan zowel de wensen van de klant als die van onze medewerkers centraal. Door een zorgvuldige selectie, goede huisvesting, teambuildingsactiviteiten en persoonlijke begeleiding, hebben we een team van gemotiveerde vakmannen gecreëerd die voldoen aan het hoogste niveau autoschadeherstel in Nederland.

Iedere aanvraag wordt door Dennis Toeback persoonlijk behandeld. Heeft u specifieke wensen voor de inhuur van autoschadeherstellers? Laat het ons weten. Wij stemmen onze selectiecriteria graag op uw wensen af, zodat we de kandidaat vinden die bij u past. De juiste man op de juiste plek, dat is ons streven.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Meer informatie over onze dienstverlening? Neem contact met ons op of vul het aanvraagformulier in. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijke kennismaking.